Hopp til innhold

Historikk

Forbedring og videreutvikling

Siden oppstarten i 1969 har vi kontinuerlig utviklet og tilpasset våre produkter i tråd med kundenes ønsker og behov. I dag er Jamax Stillassystemer Norges mest solgte, og kjennetegnes av høy kvalitet, lav vekt, lite volum og hurtig montering/demontering.

Våre kunder er bedrifter, det offentlige og privatpersoner i hele Norge - og vel så det. Jamax Stillassystemer er så lett å frakte at vi til og med har sendt det til Svalbard, Grønland og Antarktis.

Ved jevnlig kontakt med kundene er stillassystemet kontinuerlig videreutviklet, noe som har ført til en jevn økning i leveransene. I 1997 var det årlige salget kommet over 60 000 m2. I 1999 tok vi i bruk vår første sveiserobot for produksjon av hovedkomponentene til Jamax Stillassystem. I 2014 var den andre sveiseroboten på plass, og i 2018 fikk vi vår tredje sveiserobot, som sveiser tre ulike stillaskomponenter på samme tid. I dag produserer og selger vi over 250 000 m2 stillas årlig.

Moderne produksjon

Vi har en moderne maskinpark i våre nylig utvidede fabrikklokaler på 3000 m2 på Os, en halvtime sør for Bergen. Produksjonen kjennetegnes ved høy effektivitet og kvalitet. Over 40 års produksjon med stabil arbeidskraft har gitt betydelig spisskompetanse. Produksjonen består av alt fra små stillasdetaljer til store bryggekonstruksjoner. Alle stålkonstruksjoner blir varmgalvanisert i henhold til NS-EN ISO 1461.

Vi skal være best i klassen på kundeservice og leveringspresisjon

Vi stiller høye krav til oss selv når det gjelder service, og strekker oss langt for å gjøre kundene våre fornøyde.

Spesialoppdrag

Vi tar også på oss spesialproduksjonsoppdrag. Vi har for eksempel produsert spesialprodusert stillaser til vedlikehold av fly og helikopter, stillaskonstruksjoner til service og vedlikehold av utstyr til offshoreindustrien, og ramper/adkomstløsninger for funksjonshemmede.

Har du en spesiell utfordring til oss?